20091031

++ Cats and Dog ++

Apsal?

Mika gaduh ke?

Idak ler.....

Petang Thu korang camana?

OK ke kat tempat korang?

Saya time balik keja tuh, fullamak...... cats and dog nyer fighting lah raining tuh.....

Berdentam dentum, menyilau-nyilau bijik mata akk...

Dek krn cahaya lampu kenderaan dan juga kilat petir yg sabung menyabung.....

Ku gagahkan gak driving all the way back home.....

Sampaikan kat parking keta depan ofis tu pun air dah naik.....


Ikut lane tengah jer driving....
slow motion jer sumer bwk keta,
pastuh tetiba sumer berenti.
apsal lak nih?
laaa.... ada van rosaklah plak,
siannn....

Tengok.... laluan kat sebelah pun bukak


lampu cam dah malam....
sure kat depan sana pun hujan lebat......


Agak2 koranglah, encik polis klau nampak akk amik gambor time driving nih, dia hangin tak?

Tapi alhamdulillah... saya sampai ke rumah dgn selamatnya....




No comments: