20091101

++ Apa Nak Buat Ari Ni? ++

Korang nak buat apa, ek ari nih?

Saya?

Cam biasa, since my hubby is working this weekend, maka saya dirumah bersama anak2 jer lah....

Isshhh... macam2 leh buat kat umah nih....

As a working mother, kain baju nak kena lipat, baju suar nak kena gosok, nak sental dapur tuh abisss.... dah masak tak gheti2 nak mencuci?, nak cuci kain baju....

Ehhhh.... pendek kata macam-macam ada.....

Anda as a married woman (mother, working lady, wife) camana?

Semestinya membizikan diri anda di weekend begini, kan?

Klau ada maid pun, takkan nak mengharapkan mika sesaja, kannnn? Ntah2 maid pun off on Sun, kot?

Takpe, yg penting segalanya beres semasa di dlm jagaan kita.

Sok lusa kita dah takde, camana?

Ya allah ya tuhanku, semoga aku diberi kekuatan fizikal dan mental dlm mengharungi kehidupanku ini..... sebagai seorang ibu, seorang isteri, seorang anak, seorang pekerja dan juga hambaMu yang kerdil ini.......

Aminnnn.....



No comments: