20091122

++ Cats Story ++

Ingat lagi tak pada entry anak kucing nih?

Haaa.... inilah gambar terbaru mrk...


Dah bukak mata....



Dah pandai nak jalan-jalan.... walaupun masih menggigil2.....

Nak tau satu citer?

Mak dia tuh.... last week ari Thu afternoon sampai ke pagi Fri dia x balik-balik....

Alaaahai.... sian sungguh anak tuh.... meow...meow.... carik mak dia nak menetek....

Pagi Fri tu puh sbb my anak bujang besar yg jumpa...

Nak tau jumpa kat mana?

Haaa... kat umah jiran bakang umah...

Pastuh abang bilang, ada dua ekor kucing jantan x bagi dia lompat parit utk balik umah......

Sudahnya, my anak bujang kena halau kucing2 jantan tuh in order to release Comel and come back home safely...

Dia gi sekolah lambat coz menguruskan hal kucing tu lah....

So far, mak kucing tuh klau nak buang air kecik ke besar ke, dia akan lari kuar umah. Dah abis melepas sumer bagai, baru balik......

Semenjak dua menjak beranak nih, bukan main manja lagi ngan my hubby. Coz my hubby asyiklah bagi dia makan ikan segar..... Maklumlah baru pas beranak, nak bagi badan sihat dan segar, kannn..... aikkk.... aku bersalin dulu punnnn x cam nih nyer jaga.....?????? kuangkuangkuang.......





No comments: