20091126

++ CUTI SEKOLAH!!!! ++

Cuti sekolah telah bermula !!!!!!!

Dan dgn rasminya rumah akan berselerak dan emak2 akan menjadi tarzan lagi.......

Anak2 dah besar, kannnn..... jadi bila time cuti sekolah jer sumer tak nak gi umah neneknya.... except for the youngest jer saya antar.

Jadik tau2 aje lah bila sumer nye ada kat umah.....

Dah macam tongkang pecah dahhhhhh.....

Anak bujang kecik tu pun, bila abahnya balik t/hari pasti dia akan follow balik umah.....

Dia dah tau dah timing abah dia balik umah.....

So, dah pesan kat kakak dia. Klau adik nak stay kat umah, biarkan jer...... kurang sket beban neneknya, kannn....

Tapiii..... nenek ngan atuknya lak.... klau takde cucu kat umah, sat laie mesti dtg carik kat umah.... maklumlah, dah biasa ngan riuh cucu kat umah, bila takde sehari rindu plakkk.....
Jadi, apa planning tuk cuti sekolah nih??????




2 comments:

dayah aziz said...

halooooo
nice blog..
jom visit n folo my blog..
leh kite link2 nt..
ok...

dayah aziz said...

haiiii
nice blog..=p