20091117

++ Peristiwa Hari Rabu ++

Nak tau takkkk?

Ari rabu ari tuh, ari report card tuh....

Sebenornya, kan dah bagitau boss takde gi oversea.

So, bila boss takde akk lah kena pegang kunci stor tuh.....

Al-kisahnya, akk terrr...lupa lah plak yg ari rabu tuh nak dtg lambat, so, sumer segala kunci ku simpan dlm drawer..

Mlm nak tido baru teringat kan kunci tuh...

Makanya... pagi Rabu terpaksalah gak gi ofis semata2 nak kuarkan kunci stor. Klau tidak mmg bebudak stor tak kejalah. Pastuh barang pun takdelah delivery ari tuh.....

Dah tu barulah gi sekolah....

Lepas amik report card, ofis kol lagik...

Aiyakkkk.... tak leh print coz network driver printer tuh kat dlm bilik bos, lupa nak on kan.....

Isk..isk..isk... sian akkk....

Kenalah gi ofis lagi sekali......

Sadis tak citer akk nih?????



Apa kena mengena ngan gambar nih?

huahuahua.... actually ada rainbow kat depan tuh.

tp dlm gambar x nampak lak...






No comments: