20091110

++ Facebook ++


Korang ada a/c facebook?

Saya nie pun sbb adik ex-colleague yg memaksa, klau tidak, takdelah....

Kekonon ari tuh masa register coz nak connect ngan ex-colleague jer...

Tup-tup muncul lak sumer ex-school mate yg dah berbelas tahun tak jumpa....

Uiiihhh... rindu tol kat mika2 tuh sumer....

Yg dah jadik emak, jadik isteri, yg single pun ada......!!!!

So, skang nie asyiklah dok tanya anak berapa? Pastuh berapa umur anak yg sulung, yg bongsu? Taknak tambah lagi ke?

Ada tuh yg letak gambor kelas..... time2 muka ngah innocent dan comel, gitu.....

Alaahaiii.... kenangan yg dulunya sour dan bitter kini dah menjadi terrrr....amatlah sweet nya.....

Bilalah nak jumpa, kannnnn?????



No comments: