20091111

++ Piknik Lagi... ++

Haiii... orang lain piknik kat pantai. Saya anak beranak piknik kat kebun....

Takpelah, at least ada gak masa bersantai ngan anak2, kannnn??? That is the most important for us as a parents..... am i correct?

Spt biasa, my hubby bekerja on Sat.

Pas solat and lunch, lebih kurang pkl 2 baru dpt bertolak.

Cam biasa..... sampai jer kat sana terus bukak dapur....

While my hubby sibuk painting and kemas keliling umah ngan mak dia, wife dia pun sibuk membuat sarapan petang...

This time saya buat cekodok pisang ngan pisang goreng....

Tapi yg laku ialah cekodok pisang....



Anak-anak pulak, while ibunya bizi memasak, mika pun gi lah keliling kebun ngan sepupu2 mika - main pasir, panjat pokok kelapa, main air, segala apa yg adalah kat kebun tuh....

Dah tu ibunya jadik tarzan kat kebun tuh....

Cenggini lah selalu klau gi kebun.

Dah habis main, kenalah mandi coz badan ngan kepala dah penuh ngan pasir....

Ibu siap bwk shampoo....


Mandi jer dah dekat setengah jam.... main air....





No comments: