20091114

++ Dah Abis Exam ++

Cam kita lah dolu2....

Abis jer final exam kat sekolah, rasa malas tu pun menjenguk.....

Aterrr.... takde apa nak dibuat kat sekolah tuh.... dok umah lagi baik....

But my 2nd daughter yg standard 2 tuh, cikgunya ada bagi schedule amende yg nak dibuat lepas exam nih...

Tak kiralah, at least ada gak schedule, takdelah bebudak tu ternanti2 apa yg nak dibuat bila gi sekolah...

Ada pertandingan mewarna, tengok wayang pacak, sukaneka, jamuan, kelas PAFA, dan macam-macam lagi...

Tak taulah cukup tak sekolah sampai ari Fri next week....

Btw, jamuan nak wat apa, ek?



No comments: