20091017

++ Susahnya.... ++

Jadi HOD, kannn....???


Sesapa yg jadi HOD tlg bagi tips camner nak handle anak buah baby fruit.....


Dgn perangai sorang2... alaaahaiiii......


Layan perangai anak pun tak lah seteruk nih......


Eh, apsal nih? apsal?


Saja jer nak meluahkan perasaan....


Akk nyer perasaan nie tengah geram ada, bengang ada, sakit ati ada, boring pun ada...... eh, macam-macam ada lahhh.....


Yg sorang tuh pelupa. Dah lah 2-3 kali bagitau, tak jugak nak masuk kat lam kepala mika tuh.....


Yg sorang lak suka gayut. Sib baik le henpon sendiri..... Tapi keja x terlayan.....


Yg sorang lak keras kepala. Ikut suka mood dia jer.... Klau mood ok, dia peramah, tp klau mood dia x ok, org tanya pun buat derkkkkkk jer...


Tu belum yg 3-4 org lagi tuh....


TENSEN nyer akkkkkkk !!!!!!!!!





No comments: