20091015

++ Anak Dara Kecik ++

Haa... ini sorang lagi anak adik lelaki saya....

Ku snap dan post kat sini eh, mak dia tau nih... tengah baca kot....



anak dara bertuah nih
taknak ngan mak andak nye...
tak taulah napa... mak andaknya
muka garang kot..... garang ke?


Nama :- Nur Adilia Nazirah binti Badli Sham ada betul ke?

Umur :- Baru setahun dia keluar seminggu pas org puasa, tahun lepas... 'apsal mak ngan pak dia tak letak nama cam nama pelakon indon tu, ek? Nazirah Ramdhani.....' eh, anak dia, sesuka ati makbapak dia lah..... 'ye tak ye jugak...'

My adik nih stay with my parents.....

Bagus gak dia stay ngan my parents coz sian org tua tuh.... klau my adik bongsu and he's the second last takde kat umah she's still sudy, tinggal lah mika dua org.... aku tengok muka ko, ko tengok muka aku.....

At least adalah gak teman org tua tuh.....




2 comments:

Anonymous said...

Hahahaha...camne bley muncul ni...
snap curik2 ar nih..hihihi..bese r tu.. ank dara pemalu mcm mak die gak...

ArMie said...

amik masa kenduri nenek ari tuh...