20100803

++ Karnival Sekampung ++

Organised by my children nyer sekolah last Sat - 31 Jul 2010.


Sekolah Kebangsaan Telok Gadong, Jalan Yadi, Klang.

Menunggu anak2 bangun. Dah bangun, menunggu plak ibunya menyiapkan kerja rumah sket.... Pkl 11 baru bertolak dr rumah.

Sampai kat sekolah, huuiiihhh.... dah penuh umat manusia. Pusing dua kali mencarik parking. Habih tepi jalan sumer penuh sudah.... Cakap kat anak2, kali ketiga ibu pusing takdak parking, ibu balikkkk..... Huahuahua.... mmg itu ler yg paling menyampah sekali klau bwk keta nih.... Sib baik lepas bagi warning jer kakak nampak satu parking. Park ler kat situ w/pun sedikit jauh...

Gi berempat jer coz Sya buat perangai - tak nak mandi. Ibu dah cukup time, delay kan pun dia masih tak nak mandi... Sudahnya good bye ler....

Pusing satu sekolah, gi sana gi sini.... Mcm2 ada.... rambang mata sampai tak tau nak makan apa.... My anak bujang kecik ada hati nak masuk rumah hantu... Ibu x bagik....

Nak menghabiskan 60 hinggit nyer kupon, punyelah susah.... Tanya abang, itu x nak, ini x nak.... Sudahnya ibu belasah beli apa yg terlintas di fikiran, apa yg ternampak depan mata.... Sumer pun tapau bwk balik coz yg kat umah tu nnt merajuk pulak....

Panas terik sungguh ari tuh.... Sib baik migrain x sampai.... Tapi rupa2nya abang x tahan. Mungkin mmg nak demam kot... Ari ahad berselimut satu hari - demam......













No comments: