20100805

++ Migrain Oh Migrain ++

Korang ada apa2 petua tak utk menghilangkan migrain?

Akk tak tahan ler bila migrain ni dtg menjenguk....

Arrghhhh..... TENSION nyer.....

Dah lah awal bulan. Nak kena siapkan akaun, dia pulak dtg menjenguk. Wrong timing sungguh ler....

HELLLPPPPP!!!!!!!

Jgn ckp akk tension ker hapa ker.... Coz w/o a notice, migrain boleh dtg menjenguk w/pun korang tak tension, tak berpanas, tak byk fikir.... kekadang time bangun tido pagi pun boleh kena jugak.... apa reason???????

Mrk yg dah pernah alami jer yg tau camana nak pecahnya kepala ni bila migrain attacked...

W/pun tak serius giler tahap gaban sampai nak hantuk2 kepala kat dinding, TAPI..... serius nak pecah kepala bila dia attacked..... boleh rasa cam kepala tu kembang kempis jer....
YA ALLAH YA TUHANKU..... tabahkan lah hatiku menghadapi dugaan mu ini....




No comments: