20101110

++ My Scale Machine ++

Adakah anda mempunyai mesin penimbang berat badan di rumah?

Ada cam ghupa yg kat shopping complex tu tak? Hahahaha.....

Akk punye, ni haaaaa.....





Udah lebih setahun menghuni kat bilik tuh.

Tapi....

Akk rasa akk nyer scale tuh ada sket siow...

Memula tak perasan gak, tapi klau dah lama2 bila time timbang jer berat tak ubah2, mmg ler ada something wrong somewhere....

Ada ke patut dah mentedarah bebyk pun jarum tu masih kat angka tuuuuttttt..... ishhhh.... sensored tuh.... ahaks....

Kekadang tu ada gak rasa nak menghentak jer kat dinding.... sabor jelah....

I think its time for me to get a brand new scale machine.

Manalah nak dpt brand yg boleh dipercayai nih.... Kena gi survey nih....





No comments: