20101117

++ Korset ++

Korset ataupun org kita cakap - bengkung.

Tapi, kita klau berbicara pasal bengkung mesti imagine pasal org bersalin, kan?

Ah-ha.... sekarang tidak lagi....

Dengan kemajuan teknologi masakini, bengkung ataupun korset telah di permodenkan.

Kita dah boleh pakai daily dahhhh.... Takyah tunggu bersalin. Aterrr... bersalin pun 5-6 tahun sekali, habih tu camner?

Walaupun ada mak2 atau nenek2 kita yg mengetahui ttg kebaikan korset nih, tp x ramai yg mempraktikkannya. Kecuali zaman2 60-an dulu, kan.... Cuba tengok pinggang Saloma ngan Sarimah tu, huuiihhh... kecik macam kerengge....

Jadi, skrg ini di zaman revolusi teknologi nan canggih, terciptalah satu korset yg amatlah berkesan.
:
:
:
:
:
:
:
:

PREMIUM BEAUTIFUL





Satu revolusi yg dicipta dan diedarkan oleh Hai-O Marketing (M) Sdn Bhd.


Premium Beautiful adalah pakaian dalam pembentukan badan.

Membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.

Juga disulami dgn cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray - FIR) yg terbukti memberi nafas baru dalam kesihatan, kecantikan dan keanggunan.



Premium Beautiful juga:

- melangsingkan badan dan membentuk payudara yang mempesona.

- melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.

- mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.

Nak tahu lebih lanjut?


Atau

Hubungi CDM (upline) akk - Hanis @ 012-6443185

Korang nak prove yg lebih banyak, meh klik kat sini






No comments: