20101115

++ Something to Share ++

Amendenya tu?

Korang tau tak napa akk sibuk2 nak beli scale machine baru? Digital lagik ko.....

Haaaa.... sobab eiii.... akk dah gumuk.... Ek eleh, malu-malu plak....

Kira ok per.... Anak dah empat, still ok lah.... Drp orang lain tu, anak satu dah badan cam akk nih.... ish.. ish.. tak baik menghina orang..... ampunnnnnnnn..... larikkkkk......

Tetapi, semenjak dua menjak nih, umur dah semakin meningkat, maka rasa2nya cam tak puas ati lah plak ngan bodi nih.....

Idak ler nak dpt cam dato' siti ker,


ziana zain ker,


erra fazira ker.....


yg penting, akk puas hati.... hubby pun sedap ler mata memandang nye, kannnnnn.....

Lagipun skrg ni klau buat keja lebih sket, cepat beno mengah. Pastuh peluh, ya rabbi, siap basah lencun baju...

So, adalah terbaca dlm blog redmummy (rm) pasal satu produk nih.... haaaa... sapa2 ada terbaca pasal menatang nih? angkat tangannnnnnnn.......

Terus kontek rm nyer upline.... tp delivery sumer pun rm yg buat.....

Amende?

Haaaa....... tungguuuuuuuuuu......





No comments: