20101112

++ Final Exam SKTG ++

Last Tue adalah report card day.

Takdak surat, takdak haper.... tetiba balik sek ptg isnin tuh abg bagitau suh ibu or abah dtg sekolah sok. Cikgu suh dtg amik buku katanya....

Eiiii.... kesabaran sungguh.....

Sib baik abahnya tak berapa bizi. Itupun hantar t/hari terus pi jumpa cikgu kelas memasing - Sya ngan abang.

Sudahnya kakak jadik mangsa tak ke sek agama petang coz menunggu abah gi amik report card utk dua adiknya. Dia di beri tugasan untuk mengambil buku teks utk adik2 nya sementara abah gi amik report card.

Abang telah menghilangkan satu buku teks utk djh 1, maka kenalah bayar sblm boleh dpt buku teks djh 2.... Sib baik 10 hinggit jer....

Tak sempat tunggu ibu balik umah, abah dah sms....

'Abang dpt no.1 lagi dlm kelas..... Dlm darjah dpt no.9.... Naik kelas 2 Berlian'

Kelas Berlian adalah kelas no. 1. Alhamdulillah.....

Makanya, ibu adalah dikehendaki oleh abang menghadirkan diri next Mon utk menyaksikan dia amik hadiah.... Cikgu kelas dia pun dah remind abah suh ibunya dtg. Coz masa amik report card ari tuh pun dia dah tanya mana ibu..... huhuhu....

Sya adalah mendapat no. 19 utk tahun nih.... Takde rezeki dia. Coz bebudak kelas dia tu sumer pun terer2 kot. But still dia maintain the same class utk tahun depan. 4 Firus. Firus adalah kelas no. 2.

So, thats mean kenalah meminta izin utk dtg lewat ke ofis next Mon. Simply bcoz cuti ku udah abisssss...... Klau ada cuti lagik, mmg sah2 dah apply dah semalam.....





No comments: