20101129

++ Majlis Kesyukuran ++

I name it as 'majlis' coz akk hanya menjemput adik badik jer dtg makan.

Bukannya kenduri, yea..... Kenduri tu dah kena pasang khemah panggil org satu kampung sudah....

Kenapa buat majlis?

1) untuk kakak - walaupun tak flying kaler cam anak2 org lain. as what i said, as a mother i know her capability dan akk berbangga serta bersyukur..... tambahan pulak dia dpt sekolah menengah yg diidamkannya and for me too.....

2) untuk sya - walaupun tahun ni dia takde rezeki utk ke majlis penyampaian hadiah tapi akk bersyukur sbb dia masih maintain the same class utk next year....

3) untuk abang - sudah terang lagi bersuluh dia dpt no.1 dlm kelas dan naik kelas pertama next year. Bersyukur krn dia adalah ketua kelas this year dan dia dpt melaksanakan tugasan dgn baik as what his teacher said....

4) untuk ammar - next year dia akan ke sekolah tadika. during this school holiday, kakak kena buat assignment jadi cikgu ammar.... dan dia juga dah pandai baca doa makan. skang nih klau time makan dah tak leh org lain baca doa, mesti dia. klau tidak, dia nangis.... huhuhu.....

5) last but not least - for both me and hubby. it was our 13th anniversary on 28 Nov. ALHAMDULILLAH.... kami dah merangkak, berjalan, berlari, bersedih, bergembira, menangis, ketawa, susah payah bersama selama ini.... InsyaALLAH, doakanlah kami utk bersama selamanya sehingga ke hari akhirat kelak.... Saya masih mahu bersamanya walaupun di hari perhitungan..... Segala asam garam pahit manis berumahtangga tu pasti pernah dan akan kami alami. Tapi, dgn iman dan takwa serta kekuatan fizikal dan mental yg diberikan oleh ALLAH, kami pasti akan mengharunginya bersama..... AMINNNNNNN.....

So, anda ada cadangan utk buat apa2 majlis di cuti sekolah ini?

Majlis or kenduri khatan, perkahwinan, pertunangan, tahlil.....

Yg penting, jaga pemakanan anda. Berpada2 yea....

Pakailah Premium Beautiful supaya anda tidak terleka dlm menjamu makanan yg sedap2 belaka pastinya..... sempat lagik tuh..... hahaha.....

Jgn lupa email ni - anuar_salmiah@yahoo.com ataupun sms 012-3045395 dan anda akan dihubungi semula.....







No comments: