20101120

++ Langsing dan Cantik ++

Eh, tak sama ke?

Ada orang langsing tapi kureng cantik.

Ada orang cantik tapi tak langsing.

Jadik, bagaimana nak dapat kedua2 nya?

Ada macam bunyik2 tamak ke? Isshhh... idak ler... InsyaALLAH klau Dia mengizinkan dan kita berusaha pasti kita akan mendapatnya... walla...canggih sungguh bicara ku... huahuahua

Korang klau pakai Premium Beautiful tuh, akan dapat keputusan yg on-the-spot tau!!!! Laaa.... tak caya? Percayalahhhhhh.....



Akk nyer jeans kan, size 32. Ari tu masa rewang kenduri kawin kazen, pakai pb pastuh pakai jeans tuh. Huh, tegezut beruk akk.... Seluar terlondeh ko.... Kena carik talipinggang!!!! Talipinggang plak dah berkurun tak guna, sampai dah naik berkarat nak putus pun guna gak.... Aterrr... nnt kang tak jadik buat keroje asyik dok membetulkan suar yg nak terlondeh plak... Tapi, nampak buruk korang tau tak. Dah mcm suar pinjam pulak dah.... Wink... wink... nak kena carik baru ler nih, kannn.... hiksss...

Eh, korang jgn tanya gambar before and after dr akk, kay.... Sobab eiiii... akk mmg tak suka amik gambar especially gambor berdiri. Klau gambor duduk pung, sebelah atas jer. Takde kasi nampak tang2 perut tuh....

Tapi kannnn... arituh, hubby tegur akk. Katanya pipi dah tak kembung lagik.... huhuhu... sadis dengor perkataan kembung tuh.... Tapi akk take it as a compliment. At least dia dah nampak sket keberkesanannya...

Untuk keterangan lebih lanjut, hubungi akk di

anuar_salmiah@yahoo.com

ATAU

kontek jer terus CDM (upline) akk

Hanis @ 0126443185

Korang pun boleh jenguk kat sini




No comments: