20101223

++ Annual Dinner ++

I told u all what..... last Sat (18/12) co. my hubby ada buat Annual Dinner.

Yg kena pakai tema 60-an tuh.... Jenuh nak mencarik baju ngan suar kotak-kotak. Akk? Not my ofis marrr.... akk belasah jer lah pakai kebaya....

Sooooooo meriah....

Opis mate lelaki ramai yg x bwk wife. Sib baik hubby ku sporting bwk akk.... huhuhu... bodek hubby....

Abis tu ramai lah plak yg kepala giler2.... sonok.... akk plak tumpang hepi.....

1st round cabutan bertuah dah dpt hadiah... not really cabutan bertuah lah coz sumer pun ada... cuma besor kecik jer lah.... my hubby dpt jug kettle, alhamdulillah.....

Jenuh ler jugak nak membawak balik hadiah. Dpt door gift, lucky draw utk table, lucky draw utk diri sendiri, pastuh dpt plak best performance... sib baik x dpt utk best dress....

Ada lah plak menari poco-poco. Uiiihh... i behave myself, u know.... sbb pakai kain nyer pasal, klau tidak, ingat dah join dah kottt.....

Anak2? Eh, depa berempat dok umah dendiam.... Ibu ngan abah gi enjoy ourself sekejap... Alhamdulillah, selamat mrk sampai kami balik ke rumah....





No comments: