20101217

++ Kenduri Kawin ++

Spt yg korang sumer pun tahu, akk dah bagitau yg last week my kazen nak kawin, kan?

Dan.... kenduri tersebut telah berlangsung dgn meriahnya....

Tapi.... ada kisah sedih di sebalik kemeriahan majlis kenduri tersebut.

Kan akk ada bagitau yg tunang dia eksiden two weeks b4 the kenduri... Masuk ICU, then operation sumer bagai....

Sian dia.... to both of them..... ingatkan 2-3 ari b4 kenduri tuh, her tunang leh lah bangun and sihat sket.

Rupa-rupanya still x sihat lagik....

Mmg ari tu dia cam dah ok, dah sedar sket. Tapi bila dia nak makan, dia muntah balik. Alaahaiii.... kesian dengor.

Tot boleh ler nikah kat sepital. Mintak izin kat pejabat agama ngan sepital. Tapi nak buat camana kan......

Maka kenduri last week tiadalah pengantin nya.....

Sib baik ada majlis cukur jambul utk baby kakaknya yg baru lepas pantang. And also majlis utk anak2 sedara nya yg berkhatan....

Nikah ni tunggu lah bila pengantin lelaki dah sihat, kuat sket... Later boleh ler buat majlis kesyukuran lain utk pengantin....

Akk menolong dr mlm Sabtu tu. Gigih betul akk rewang lately.

Motipnya??????

Huahuahua.... akk larikkkkk mlm ahad tuh....

Syyhhh.... gi kelas ilmu kat B32....





No comments: