20101202

++ Its December!! ++

Waaa... udah december ghupanya!!!

Kurang dr sebulan 2010 akan bye bye...

Emmm... to parents like us, ianya adalah bulan utk berbelanja sakan.

Eh, bukan raya jer nak kena belanja sakan, anak nak gi sekolah lagi sakan nak kena shopping tau....

Beg sekolah abg ngan sya dah koyak. Mmg dr ari tu dah koyak, tp pujuk mika suh guna sampai ujung tahun. Ammar pun dah request nak beg sekolah. Nak gi tadika jer tu....

For kakak pulak, dah mintak tolong ngan my sister utk belikan sket2 brg keperluannya. Maklumlah, kakak i tu ajk pibg, so, mintak tolong ngan dia jer lah.... Stokin kena beli kat sekolah. Ada khas yg ada nama sekolah. Mahai you.....

Tengoklah, maybe next week ibu akan bercuti sempena nak beli buku sekolah anak.

Hah, amik ko. Nak beli buku sekolah pun kena amik cuti.... hahahaha..... Actually, cum gi jalan2 jugak.

Anda bagaimana? Dah buat preparation utk persekolahan anak2?






No comments: