20101224

++ Tiba Jua ++

Spt kebiasaan nya, bila tiba hujung tahun....

Me, as an admin cum accounts, maka banyak ler keroje nyer.

Next week is our stock count week. So, kena pakai suar, sinsing lengan gi panjat kat atas dek check stock....

Hopefully my migrain tak datang menjenguk. Coz eversince akk pakai PB nih, migrain dah lama tak menyinggah.... yesza....

Bila dah selesai buat stock check, kenalah menghadap komputer plak.

Hujung tahun dik oiii.... kenalah buat closing.... kot idak nnt habis sumer org dok pandang semacam jer kat akk coz tak closing akaun.... Habis tu, tak closing tak leh kira untung. Tak dpt kira untung, bonus lambat....

Nak cuti tetap nak cuti coz anak2 sekolah kannn.... Kakak nyer registration form 1 ari Fri (31/12). Hopefully by then dah siap sumer compilation...

Korang bizi tak bila dah hujung2 tahun nih?





No comments: