20101206

++ Started Again!! ++

Apahal plak nih?

Haaa.... musim pengantin udah tiba lagi...!!!!!

Last Oct kitaorg mmg full every weekend due to both side nyer kazen kawin.

And now, Dec, it started again....

Ramai kazen, ramai sedara, cenggini lah. Itu belum anak2 kazen kawin plak.... Eh, ada tau kitaorang nyer kazen yg dah kawin kan anak... Kira kitaorg ni batch2 muda gitu... hahaha, pasan...

So, it started fm last week.

My hubby nyer kazen kawin. Anak pak ulung. Dok kat perak nun.... Tapi, nun tu idak ler jauh sgt yea... bunyi muncung jer cam jauh... huahuahua....

Tomorrow, my sister sebelah umah plak nak khatankan anak (eh, dah kot ari ni khatan). Ari ni dah bizi dah.... tapi adik dia sorang ni bizi keja jer.... awal bulan marrrr.....

This week, my kazen bakang umah. Tapi, sian dia..... last week dengor citer, tunang nyer eksiden, siap kena operation sumer bagai.... Ntah camana lah citer nya pun x tau.... ni nak kena pi bizi bodi nih....

Next week belum nampak kad jemputan lagik. Tapi my hubby ada dinner. I will follow him..... Siap ada tema ler plak.... huh, nyampah.... tema 60-an ko... apalah yg nak ku pakei nih.... pakei wig boleh dok?

On new year day pun ada my kazen kawin kat kl. tapi, biasalah.... anak sekolah sumer pun bayar yuran ari tuh... x taulah camana....

Korang sumer full tak weekend this month? Dah tanda kat kalendar lom? Baik pi tanda, nnt lupa, orang marah plak tak datang.....





No comments: