20110422

++ Siapa Add Saya Ni? ++

Dua-tiga ari ni, mailbox akk asyik lah full...

Ingatkan orang nak order PB ler (hahaha!!!), rupa-rupanya lain daaaa....

Ntah sapa ntah pi add akk kat fb ni - Jual Beli di Facebook.

Memang ler bagus utk sesapa yang nak meniaga.  Akk pun buat urusan jual beli, kan????

Tapi yang akk hangin sesangat nih (hangin saja akk nih, kan?) entah bila ke zaman nye akk approve nak jadik member, tetau jer beratus e-mail masuk....  huh, rimas lah...

Akk rasa, akk pun ada gak join page lain, tapi takdelah irritating cenggini....

Anw, mekaseh ler pada sesapa yg add akk tu, tp ku tak tahan tengok mailbox ku penuh cenggitu.....  Tu baru sehari, kalau 2-3 ari akk tak bukak e-mail, camana?  Sadis tuh.... 



No comments: