20110415

++ Ben Ashaari Ajak Jadi Budak Budak Sat ++

  1. Sediakan satu entri.. letak header BEN ASHAARI BLOG ..
  2. Tajuk : BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT ! dan linkkan ke entri ini ..
  3. Apa yang korang kena buat ialah ... APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA .. Letak gambar dan terangkan ..  alahaiiii... ben, akk dolu2 tengok kartun cam smurf, he-man, she-ra, dan yg paling best ialah ultraman sbb boleh fire orang. 
  4. Dan APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK dan kenapa .. Letak gambar .. kocik-kocik dulu, manalah ada kartun yg tak minat ben oiii... asal kartun jer, nengok saja melopong....
  5. Satu lagi.. Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI ... Bagi gambar dan terangkan .. ( contoh superman, batman ..... ) akk ingat nak jadik doraemon lah... dalam poket dia, macam-macam ado... eh, itu kira superhero gak ke?
Tu jer.. Dah settle .. tinggalkan link korang kat sini .. Tutup , tengah malam ni ... Gooooooooooo...






4 comments:

padlie said...

smurf tu zaman sy x skolah lg.. ada patung kecik2 dia..

ArMie said...

uiiitt... dah senior dah akk ni, padlie...

Budak Botak said...

he3, ni zaman2 gaban ka?

Entry terbaru Indahnya Matematik Bagi Orang Yang Paham... (",)

Dda Ly said...

hehe cerita comel! saye tak terkejar la nak join..:D

meh ke rumah..
~ole² dari sahabat...:)~
keep in touch ye..♥♥♥