20110422

++ Modemku Hilang ++

Ni apa kes ni, modem leh hilang nih?

Hehehe...

Alaaa... akk nyer modem kecik jer.... Prepaid jer...

Erk, mende tu panggil modem ker?  Sesuka hati aku jer...

Tak kisahlah korang panggil hapa, yang penting akk adalah hangin kat diri sendiri... kuikuikui....

Yelah, last Sun dah siap bertenet sumer bagai, siap iron baju sudah, (akk tenet sambil iron baju or folding baju yea adik-adik.... ibu mithali lah katakannn....).  Ku kemas ler segala yg bersepahan.

Hamik sumer sumbat dalam beg, pastu campak (ganass tuuuuuu....) kat bilik... 

Sudahnya bila teringat nak tenet, suh hubby belikan prepaid.  Bila nak topup, carik keliling satu rumah habis sumer akk geledah, tak jumpa. 

Uwaaaa!!!! tu pasallah akk asik dok update kat opis jer ni haaaa....  (bos, tumpang kejap aaaa....)




No comments: