20100501

++ Hari Pekerja ++


SELAMAT HARI PEKERJA !!!!!!

Kpd semua yg bekerja.

Eh, suri rumah pun pekerja juga.... Jadik jgn ingat nak dok umah suh bini tu memasak sesedap plak yea.... Mementang lah awak bercuti....

Dulu2 dikenali ngan nama Hari Buruh. Cam tak patut lah plak, kan....

Org yg kerja buruh jer bercuti, org lain x yah cuti lah plak....

Anyway, enjoy korang nyer cuti, yea.... tapi tak best lah public holiday ari Sabtu, takde extra day utk rest....

By the way, nak wish HAPPY BIRTHDAY utk adik akk yg ke-8, BAHARIN BIN BAHMAN. Yg ke..... jap...jap.... kira dulu..... ke-29... eh, ye ke? hentamlah kakak oiiiii..... adik sendiri nyer umur pun dah x tau.... maklumlah adik ada 5 org lah katakannnn..... (sebenornya dah tua, memory low. dah takleh nak upgrade dahhhhhh.....)





No comments: