20100522

++ Yes.. yes.. yes... ++

Amende nyer lah tu?

Apahal?

Ahaks...

Akk telah menyain borang utk mengambil Medical Card. By this time mungkin telah disubmit oleh agen yg bertanggungjawab.

Haaaa.... agen.... Agen tu adalah dr PruBSN Takaful. Eh, sapa lagi klau bukan Puan Nafisah Amran. Ataupun gelaran yg diberi oleh Red Mummy - Double Trouble, eh... bukan.... Double N (jgn marah Nafisah....)

Ataupun klau tengok kat 'Armie Followed' tu, akk bagi gelaran Kak Nara. Maklumlah dia dgn Beautiful Nara adalah kena mengena, bau2 bacang, bau2 stokin, gitu....

Pn Nafisah dtg menjenguk pd last Wed kat ofis akk. During lunch hour. Ituuuu jerlah masa yg akk ada....

Thanks Nafisah krn sudi dtg jejauh....

Anw, see what Nafisah gonna say.... Nak kena buat check-up ke tidak. Al-maklumlah, kakak akk kan dah dua org died of cancer, kannnn.....

Klau disuruh, pegi lah... klau tidak, dok sesenyap kat situ tunggu polisi sampai.... pastuh dah takyah nak pikir pape lagi... Clear my mind about hospital bill sket....

Nafisah nyer service mmg ok.... Just e-mail or call dia.... walaupun dia tak kenal, tetap di layan dgn mesra....

Eh, korang dah ada insuran ke belum? Klau belum, try to call her. Dia akan layan dan explain everything yg korang nak tau. Yg korang x nak tau, x nak tanya pun dia leh dan akan explain....





2 comments:

nafisah said...

tq kak!

wah , begitu sekali gelemer saya ni tak sangka pulak . hehe

ArMie said...

welcome... welcome... mmg glemer...