20100507

++ Lepak ++

Lambat benor nak tunggu wayang start.... meh kita gi ronda2 Jusco.

Ibu, nak naik bear....

Meh...

Gi kat food court, eh, takde lah.... tapi game lain plak ada....

Playground, pastuh ada sand art and lagi satu tuh ntah amende ntah. Tapi game tu lah anak2 besor tu dok berkenan.

Budak jaga tu kata game tu susah sket pastuh lama, mahal plak tuh.... Takpe dik, akk ada masa....

Dok kat satu corner, siap ada meja ngan kerusi. Ibu ngan abah lepak santai, hilang penat berjalan...

Tengok2 kan abang mengaler. Dah siap, ghupa2nya nak kena masak lam oven. Adik tu siap kuarkan microwave dia lagik....

Dannnn.... inilah hasilnya....



yg ini hasil kreativiti abang



yg ini kakak ngan sya.


ikannya sama tapi x serupa.


kakak nyer gemuk, sya nyer kurus,


cam tuan nya.....




No comments: