20100511

++ Infra Red Sauna Bath ++

Nama 'bath', tapi takde melibatkan air langsung, ek....

Air yg terlibat pun hanyalah air peluh yg keluar.

Last Tue, actually kerja, tp my migrain dtg menjenguk, mintaklah izin bos balik awal. Tengah driving tetiba teringat nak buat massage plak. Kekonon utk melegakan migrain lah...

Sampai kat tempat yg dituju during lunch hour, kenalah tunggu jap....

Sambil2 tunggu PIC yg selalu attend akk tu, nampak dia nyer promosi pasal infra red sauna nih.

Mmg hari tu dtg pun dah ada nampak, tp cam buat x nampak jer...... eh, eh, cam berminat lak nak mencuba.....

So, mari kita cuba....

Fuuhhhhh..... bestttttt......

Dok dlm tu 1/2 jam. Berpeluh giler.... best betul.... rasa cam nak dok lam lelama jer..... but tak leh. Sbb prosedur hanya membenarkan paling max pun 40 min jer.... Tapi takpe, next time kita leh gi lagik....

Actually, dia ada buat package. Ada lah dlm 10x ke, 20x ke, 30x ke. Up to you nak amik package yg mana. Bayar total price, pastuh sesuka hati bila nak dtg buat. Tetiap hari, tetiap minggu, tetiap bulan.... hah, suka hati korang ler bila nak dtg. Tp appointment ler dulu. Sbb mende tu satu jer....

Eh, klau korang nak masuk hubby & wife sekali pun boleh. Boleh muat dua orang..... Klau rasa nak loving2 tu, bolehlah..... Jgn ko bf ngan gf masuk, udah ler.....

Berminat?

Silalah contact :-

AURA ANGGUN SDN BHD
No.48-G, Jalan Raya Barat

41000 Klang, Selangor.
Tel : 03-33728500

Mrk ni adalah pengedar utk AG2000. Barangan berasaskan gamat tu.....


P/S : Harap2 ler bos ke, colleague akk x baca blog nih..... syyyhhhhh....!!!





No comments: