20100503

++ Jammed ++


Off late, jalan belakang dr umah akk nak ke jalan besar tu asyiikkkkkkkkkk lah jammed.

Penat menunggu.... apatah lagi kalau hari hujan.....

Huuiiihhh... ponat eden dlm keto tuh...

Maka, bila dah penat, mengantuk pun dtg menjenguk. Nak tido, boleh. Tapi nnt kena hon plak ngan org blkg sbb x gerak2 keta tuh....

Kekadang tuh, tersengguk2 lah jugak....

Jadi, akk dah dpt formula camana nak hilangkan mengantuk.

Amende nya?

Haaa..... breakfast lah di dlm keta. Jgnlah ko cam budak kecik plak, sepah merata lam keta tuh...

Itulah yg akk buat. Siap makan dlm pinggan, sudu garfu segala bagai... Air milo satu cwn mesti punye....!!!!

Kekadang org lane sebelah dr arah depan perasan gak. Nengok jer akk makan minum dlm keta. Jgn jeles, ekkk...!!!!

Sampai ofis pun ngam jer lagi dua tiga minit nak bunyi loceng (cewah, teringat zaman sekolah ler tuh...). Kekadang tu, on the dot sampai.... Tapi takpe, perut dah kenyang, leh mula kerja.... Nnt dlm pkl 10 ke, pkl 11 ke, kita minum ler milo lagik campur cereal.... Hah, amik ko..... perabih milo ofis plak....

Korang klau stuck dlm jammed, leh ikut style akk nih.... huhuhu....





No comments: