20110224

++ Alamak! Salah Hantar Daaa... ++

Nak tanya... korang pernah tak salah hantar sms?

Hihihi.... terjadi pada akk last week....

Selalunya bila akk balik, then ada barang2 dapur yg tak cukup, akk akan sms hubby suh tolong beli sbb dia pun on d way balik akan lalu kat kedai runcit tuh...

So, akk pun sms lah.... Siap bagi salam, pesan itu ini dgn penuh perasaan nye...

Tunggu punye tunggu, eh, eh, takde plak hubby ku ni membalas sms akk... takpelah, tunggu dia balik lah. Dia paham lah kot barang2 yg akk nak tuh....

Bila dia balik.... lenggang kangkung jer... tanya dia, tak beli ke? dia pun ngan konpiden jawab, belum..... Sudahnya, dek krn kesian ngan hubby, mlm tu kita orang makan telur goreng jer lah....

Sok pagi nya plak.....

Masuk jer opis, boss akk sudah senyum simpul sama akk... Akk pun senyum jer lah.... pastu dia panggil masuk bilik.

"Sal, semalam apa msg u bagi i?"

"Msg apa bos?" ngan muka blur....

"Ini msg lor...." sambil tunjukkan msg yg akk hantar utk hubby akk semalam....

Waduhhhhh!!!!! ngapa in aku boleh tersalah hantar kat bos aku nih...????!!!!!!

"Oh, no wonder my husband didnt buy the thing that i need... i wrongly sent to u...." ayat cover line....

"Apa lah u....." kena kutuk ngan bos....

"Sorry, bos..." muka seposen jer....

Huh, sib baik akk tak letak i lap u kat msg tu. Bisa jadik tebal 30 inci muka akk.... kahkahkah....

Dan selepas peristiwa itu, akk akan double check nama setiap kali akk menghantar sms.....




No comments: