20110214

++ I Don't Know Wahy ++

I feel so down today....

Entah kenapa, entah apa yg akk baca, entah apa yg ada di fikiran akk, tetiba ajer akk rasa down sesangat.

Tetiba jer teringatkan ttg kehidupan ini.

Ttg keluarga, masa depan, segalanya....

Rasa ingin menyendiri...

So, apa nak buat?

I cant stay in d office with this feeling.

Apalagi, kita mintaklah 3/4 day dr bos. Isshhhh.... patut2 lah... takkan lah nak mintak 1/2 day plak. Tambahan pulak akk kena pegi bank utk settlekan sesuatu....

Dah siap kat bank, buat appointment ngan my hubby. Need to be alone only with him... Makan2, minum2... anddddd i feel released....

Sometimes, akk tak tau org lain, tp cara akk.... walaupun akk tak dpt nak meluahkan secara terus, cukuplah klau akk dpt mendengar dan melihat seseorang yg akk hormati dan sayangi...

Tapi, klau masih tak ok lagik, barulah akk akan meluahkan segala apa yg terasa di hati. Kadang2 kita sendiri tak dapat nak cari punca knp kita berperasaan begitu. Tapi orang lain boleh nampak. Itulah salah satu fungsi teman hidup kita. Alhamdulillah, akk diberi seseorang yg dpt memberikan kata2 yg buat akk feel released....

Thank God....





No comments: