20110219

++ Bersantai di Petang Hari ++

Yuuuhuuuu....

Sedang bikin apa itu adik-adik?

Tengah baca blog akk ler...... hahaha....

Baru pas balik amik dan hantar anak-anak ke sekolah. Finin kefala.... Makpak ari ni pun ramai yg tak keja, huuiiihhh... abis jammed kejap tadi kat sekolah. Sumer pun naik keta besor-besor antor anak....

Korang makan apa lunch tadi?

Akk masak instant jer.... Masak lemak ikan pari bakar.

Masak lemak tu bubuh cekur sket, uiiihhh... enak banget baunya....

Ikan pari bakar tu, belen malam tadi tak habis. Eh, tak baik membazir.... Dapat jugak digunakan utk resepi lain, kan....

Korang pernah makan masak lemak cili api cendawan tiram kelabu? Korang letak ayam sket.... Perrggghhhh..... terangkat you.... try test ler utk dinner malam kang...

Ni sambil-sambil tunggu hubby balik dari keja, kita terjah ler blog kengkawan yg tak habis-habis dijenguk dah dua-tiga ari nie..... ish.. ish... ish... lembab betul, kan? sabor yea sumer yg dah tinggalkan link.... akan akk terjahi jua... biar lambat asal sampai....

Urrrmmmm... petang ni tea time nak makan apa, ek?





1 comment:

Nour Akmal said...

hye..singgah cni..
nice entry..

jom join GA first blog saya..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html