20110214

++ Hari Kekasih ++

Hari Kekasih ari ni????

Akk tak pernah pun celebrate hari kekasih ni seumur hidup ku....

Entahlah, alhamdulillah lah, dapat pakwe dolu2 pun sumer pun tak pernah kisah hari kekasih nih...

Dah kawin ni lagilah.... mmg idak ler ku heran hal2 hari kekasih nih.... hubby akk lagilah, entah dia ingat date ari ni ntah idak....

Kenapa perlu diiktiraf hari ini sbg hari kekasih?

Abis tu, klau bukan hari kekasih, tak perlu anda menghargai kekasih anda? tak perlu ke kasi bunga ke, coklat ke, belanja makan ke, belanja tengok wayang ke.....

Ke hari ni yang anda iktiraf sebagai kekasih anda?

Berkasih sayang setiap hari adalah perlu especially untuk yg sudah berumahtangga....

Eh, sudah-sudah ler tu....

Apa yang penting, esok adalah MAULIDUR RASUL.... Subhanallah.... tak ingat ke? Tulah, asyik dok ingat hari kekasih hari ni, sok hari apa pun lupa....




No comments: