20110224

++ Jom Join Bloglist Pak Cek Biola ++

Tengah BW, tetiba nampak pak cek biola nak buat bloglist.



Syarat-syaratnya


1) Copy header blog Pak Cek Biola kat atas ni done

2) Pastekan header tersebut ke entri anda dan linkkan header tu ke entry ini.. done

3) buat satu entri ringkas yang bertajuk "Jom join Bloglist Pak Cek Biola.."
untuk kengkawan yang nak meramaikan teman via blog di alam maya, silalah join bloglist pak cek biola nih. mari kita meramaikan list dia, supaya dia ada keja nak buat setiap minit... hihihi... jgn marah....

4) Dalam entri itu,sila pilih anda ingin kategori yang mana, Blogku Hot, Blogku Chill, atau Blogku Style boleh tak pilih Blogku Sempoi? ok... ok.... in the list jer ek... akk pilih blogku chill...


5) Sila tag 3 kawan anda untuk join bloglist ini dan pastikan mereka tahu anda tag mereka.. akan akk inform mrk2 nih....
maria
faten
padlie

6) Sila follow blog ini terlebih dahulu untuk memudahkan kerja wan nanti.. done


7) Yang penting,bila dah siap entri korang,jangan lupa tinggalkan link entri korang ke ruangan komen entry ini. done


Tarikh tutup join bloglist ni : 31 MAC 2011, 11.59 malam