20110211

++ Weekend Blogger? ++

Akk rasa kan, akk nak menggelarkan diri akk ni weekend blogger..

Boleh tak?

Boleh kottttt.....

Sebab akk rasa (mmg iye pun), akk ada lebiiiiiihhhhh byk masa weekend rather that weekdays. Maklumlah, balik dr opis pkl 6, journey jer takes 45 minit, terus pi amik anak balik dari sekolah. Abang ngan kakak. 2 different schools. Sampai umah pun dah pkl 7.15pm lebih kurang. Rehat lebih kurang sket, dahhhhh maghrib. Tu pun, sib baik maghrib dah lambat sket.... Pas solat, masak... Pastuh nak iron bajulah, kemas itu inilah, jadik tarzan ngan anak2.... tup-tup dah pkl 11. Kekadang tuh, pas solat isya' jer tilam ngan bantal dah lambai2 suh masuk tido.... Huhuhu.... tu yg kekadang kantoi jer nak update blog.

Eh,eh, cam mengadu jer.... jgn korang menyampah dah lah yea....

Mintak mahap ler kalau korang masuk jer kat blog, eh, ni macam semalam nyer entry jer....

Tapi, jgn lah korang terus patah hati nak menyinggah kat blog akk ni lagik.... Kalau rajin tuh, tinggal-tinggalkan lah korang nyer link. InsyaALLAH, jika masa mengizinkan pasti akk akan menjenguk. Tapi tidaklah on the spot, yea.....

Anw, mekaseh sbb datang singgah kat blog ni and support akk..... LOVE YOU ALL.....




No comments: