20110224

++ Saya Nak! Saya Nak! - The Real Segmen ++

Ini utk yang dah join segmen ini.....

Ok .. segmen ni memerlukan kreativiti korang sebagai seorang blogger .. Mana mana entri yang terhasil akan diletakkan di entri sticky post sehingga malam karang .. Wah.. lama tu... Promosi gitu ..

Ini peluang pada korang untuk membuktikan bahawa blogger adalah kreatif sebenarnya .. Bukan sekadar mengarut di tepi jalan .. okeh ? Jadi buat dengan menarik gitu .. :)

Bagi yang berminat ... sila buat satu entri khas :

1) Tajuk : TUAN DIREKTOR ! PILIH KASIH EH !! dan linkkan ke entri ini ..

2) Sila hasilkan sebuat cerita (tamo lucah okeh ! ) .. tak kira dalam bentuk dialog atau apa saja .. Yang penting dalam perlu ada watak ! Watak watak perlulah dipilih di SINI .. Korang dah tengok kan dua contoh yang ada semalam ? Kalau takde idea , boleh rujuk entri INI atau entri INI .. Tapi jangan sampai ada yang terasa hati atau menghiris jiwa ! Amaran ni... aku tak bertanggungjawab tau !

3) Senaraikan pelakon pelakon pilihan korang ... Amik di BENASHAARI2 .. Beri nama blogger dan linkkan ke blognya
a) 1 PELAKON LELAKI ( HERO ) - nama blogger (cth BEN )
b) 1 PELAKON WANITA ( HEROIN )
c) 1 PELAKON SEBAGAI AYAH
d) 1 PELAKON SEBAGAI IBU
e) 5 WATAK PENJAHAT
f) Cipta watak lain sekurangnya 3 watak ..

4) Amacam ... senang kan ???

OK.... itu jer.. kalau dah siap.. sila pastekan url korang di ruangan entri ni .. Ala.. senang je kan ???


Huhuhu..... mana larrr nak ku carik ide nih....






3 comments:

Pembawa_Wacana said...

join la jadi direktor puler...:)

Dda Ly said...

gud luck ye..:)

jemput ke rumah,
http://laydie-dda.blogspot.com
keep in touch ye..♥♥♥

ArMie said...

alahaaiiii.... takde ide nih...