20110213

++ Entry Sempoi ++

Sambil menonton TV3 Cinema: Sabrina.

Sambil melipat kain baju yg dah berlonggok.

Sambil mencari ide untuk berblogging.

Anak-anak sumer pun dah masuk tido (kena paksa tido actually)....

Abahnya tengah sibuk checking container yg belum masuk ke port sedangkan closing dah lepas, takpun dah nak hampir..... huhuhu.... ntah nak pegi keja ke tak pasnih.....

I'm happy with what i am now..... a wife, a mother, a daughter, a daughter in law, an employee.... syukur pada tuhan atas segala apa yg kau kurniakan utk diriku disulami dgn dugaan yg tak pernah surut.... cewaahhhhh.... tetiba jer plak.....

Sori korang kena baca akk membebel di awal pagi.....





No comments: