20110218

++ Mintak Maaf Yea!! ++

Pada sumer yg dah terjah blog akk since semalam via blog BA, mintak mahap ler banyak-banyak yea....


Mlm tadi akk tak sempat nak menjeling kat blog nih. Sibuk packing cendawan. Maklumlah ada orang order dah seminggu tak bagik lagi...


Tapi takper.... akk akan korbankan lunch akk ari ni utk menerjah blog korang (kalau sempat abis sumer lah, yea....). Cittt... korban lunch konon.... semenjak dua menjak pakai mende nih, dah jarang kuar lunch pun..... hehehe.... korang tungguuuuuuuu.......









2 comments:

Maria said...

akak...wat bisnes cendawan hidup ke?? cendawan goreng??

ArMie said...

yup... cendawan tiram kelabu segar. setahun sudah...