20090625

++ Buat Kek ++

Last Mon, tengah buat keja kat opis, tetiba kakak saya kol. Mintak tolong buatkan kek. Katanya nak jual kat koperasi sekolah. Tak taulah apsal. Oh, kakak saya AJK PIBG, that's y lah bizi ngan aktiviti sekolah....

So, suruh dia beli all the stuff that i need. After dinner baru saya masak kek tuh....

Mmg kami adik beradik klau bab buat kek nie, sayalah orang nya.... Abah saya pun suka kek nih. Saya panggil kek kaler-kaler....


Mintak izin kat kakak saya mintak sket utk anak2 saya. Diaorang nie mmg pantang tengok ibunya masak kek. Tak kira lah utk sapa, mesti nak nyer lah.... Plak tu dpt yg panas2, uiihh.... syoknya...


Akhirnya kek yg di nantikan pun siap di masak almost midnight..... Fuuhhh... leganya. Pastu tido x ingat hapa.... penat maaar....


Sapa-sapa nak ORDER, boleh la kontek saya.....


No comments: