20090616

++ Race & Traffic Light ++

This afternoon masa balik dr keja, immediately after tol Bkt Kemuning (ke tol bkt rimau, ek?) adalah this satria and proton aeroback racing each other. Fm right lane to left lane, then back to right lane. Saya yg kat tengah nie seriau je tengok. Dlm hati tu mengata, nie kang klau eksiden, susahkan diri sendiri dah le, jgn susahkan org lain......

After that dah ok..... Sampai lak kat depan Telok Gong. Nak tau kenderaan apa yg racing? Yg nie best.... Lori 1 tan ngan Gen-2. Uiihhhh.... dasat lori tu.

Tak jauh pastu, depan TTGI lak. Ada dua keta otai, tak padan ngan otai, racing jugak tuh.....

Saya selalu guna jalan Tmn Kem. Selalunya saya mesti stuck kat sini..... Always plus minus 10 mins kat sini.... Itu belum lagi lori kontena 2-3 bijik kat depan.... Klau ada, sure lagi lah lambat... Sian anak dara saya tunggu..... Tapi, ari nie jalan tu lengang jer. I wonder why???? Ohhhh, rupa-rupanya traffic light rosak. Yeah..yeah.... So smooth my journey today, except the racing lah....

So, to all readers, pandu berhati2 di jalan raya. Jgn sesedap rasa jer klau drive tu yea......

No comments: