20090629

++ Session is Over ++

Tadi masa nak balik depan TTGI, punyalah jammed. 2 things jer klau jammed kat Pkg nih..... Eksiden ataupun lori kontena rosak....
Turun dr bridge dah slow... Dah get ready nak amik gambar dah ni.... Nampak lak motor polis trafik. Sah! must be something going on. Kamera dah siap kat tangan, cuma nak focus and snap jer.... Laaa.... rupa2nya road block daaa..... Tepat2 lak polis trafik tu senyum jer kat kita, huh...! terus simpan kamera..... Naya jer kena saman lak nnt....
Sebenarnya, nak bagitau yg my sticky mode entry nyer session dah tamat pd pkl 5 ptg tadi. So, nie sambil bercerita sambillah nak nengok apa keputusannya klau publishkan entry nih lak... Klau kat atas entry nie maknanya ilmu yg saya dpt tu betul. Berkat org yg kongsi ilmu tuh secara online..... Pasni korang2 leh try lak....

No comments: