20110327

++ Breakfast at Hotel Seri Malaysia ++

Sapa pernah stay kat Hotel Seri Malaysia?

Tak kiralah branch memana....

Boleh share tak korang nyer experience breakfast kat situ.

This morning, kitaorang bangun pepagi gi breakfast.

U know what are the menu?

ONLY nasi lemak, mee goreng, bubur nasi n roti bakar. Drinks hanyalah kopi n teh sahaja.

NO cereal, no sosej, no omelette, no juice.

Dgn harga yg perlu dibayar, akk rasa breakfast tu adalah TIDAK berbaloi....

Tu sumer org tua leh ler makan. Bebudak yg dok lari2 tu, makan cereal ngan sosej, diaorang sukalah.... Alaaaa, jgn kata bebudak, org tua pun makan cereal gak, kan?

To the end, anak2 terpaksa lah jugak makan mee yg pedas tu, plus nasi lemak yg sambalnya kureng rasa....

Anddd... kelihatannya sumer pun memilih utk makan roti bakar jer, coz takde pilihan makanan lain lagik.

Atau adakah sebab kebetulan ramai orang berseminar di situ?

Tapi, kalau difikirkan balik.... kalau org seminar pun, takkan lah sampai cut cost sampai cenggitu sekali...?

Wonder if lain2 branch is serving the same menu of breakfast?

Nak gi lagi ke tidak ke Hotel Seri Malaysia yg lain?

Hurrrmmmmm.....







3 comments:

padlie said...

pernah duk dua minggu kat HSM, Melaka.. Air kosong dia tak masak.. habis sakit tekak..

Entry terbaru padlie: AIR PASANG pagi, SURUT pukul lima

Sharinginfoz said...

hmmmmm tak pernah le pi sana, biasanya breakfast kurang2 ada le sikit sebanyak makanan western

ArMie said...

padlie: laa... ye ke? sian kamu..

sharinginfoz: tulah pasal.. sian bebudak tuh.. bukannya bangga dgn western food, tapi sket sgt menunya. siap berebut lagik...