20110320

++ Selamat Pergi, Selamat Kembali ++

Pepagi kul 10 dah bertolak ke KLIA utk hantar MIL berpergian umrah.

Pak aji n mak ajah adalah ikut sekali satu keta.

Adik2 iparku naik dua keta. Satu keta bwk MIL n hubby, satu lagi follow bakang. SIL n hubby dah gi direct dr umah dia dgn jiran sebelah umahnya.

Sampai jer kat KLIA, rupanya adik pak aji dan yg lain2 pun dah sampai.

Jadi, akk terpaksa sekejap ke sana, sekejap ke sini. Yelah, satu group MIL, satu group lagi sedara mara...

Rupa2 nya adik pak aji gi ngan family abang pak aji, wak amat dr segamat, johor.

Memula MIL n group check in dulu. Tapi pak aji plak nak tunggu adik ngan abangnya check in. Yelah... dua minggu tu pun macam2 boleh jadi, kannnn.....?

Kuar dari airport kul 1 lebih.... Flight both MIL n my uncle sama, kul 3 gak.... Same flight lah kot....

Pastuh mak ajah ajak singgah giant nak beli kerusi. Sian dia... semenjak dua menjak ni, sendi2 nya sakit, jadi nak solat bangun duduk adalah sedikit masalah buat dia. So, dia pergi mencari kerusi kecil yg boleh dibawa kemana2, hand carry.... Utk memudahkan dia utk solat duduk....

Pak aji still ok lagi, cuma since bengkak prostat nya ok, dia kerap ke bilik air. Masa kat airport tadi pun, dek krn sejuk pastu asyik berdiri jer, entah berapa kali dia ke bilik air.... sian dia....

Semoga semua orang2 yg kusayangi di dalam keadaan sejahtera dan diberkari ALLAH.... aminnn....




No comments: