20110319

++ Planning Di Hari Sabtu ++

Siang hari ni just planning nak bersihkan rumah...

Tunggu hubby balik sat lagi baru nak mulakan projek.

Tapi malam ni, akk adalah fully booked. Beberapa jam tu telah dipenuhi dgn planning2 yg x mungkin dimungkiri...

Adikku, Badli Sham dah seminggu ajak pi makan kat Sijangkang. Dah set appointment. Tak taulah apa motif dia nak belanja kami adik badik. Cuma yg tau, dia akan dpt new baby end of the year... Mungkin dah naik pangkat kot... Keta baru pun dah tempah, tunggu kuar jer... Anw, rezeki kena amik...

Sametime, mak ajah nyer sepupu buat kenduri kawin. Sok tak leh gi, kena gi malam ni... Mak ajah dah sibuk2 remind suh gi gak... Sib baik dekat situ jugak - Sijangkang....

Tapi, this morning, adik pak aji datang umah katanya nak buat makan2 sket malam ni. Alaaahaaiiii... last minute lah paman akk nih... Camana nih? Lepas maghrib katanya... Sok dia dah nak berangkat ke Tanah Suci mengerjakan umrah. Sama dgn my MIL...

Anddd.... cam biasa tetiap malam minggu, akk ada kelas product kat B32. Malam ni kena pegi since my hubby tak keja. Lagipun my leader dah remind via sms, via blog lagik...

Waduhhhh.... pusing kepala akk ini... Start dari pkl 8 sampai pkl 12 = 4 jam. Nak gi ke 4 tempat yg berlainan... gimana ini? Kelas jauh, kena spend more time kat situ....






No comments: