20110307

++ Cermin Mata Nak Kena Tukar ++

Rasanya baru 3 bulan lepas tukar cermin mata baru.

Bila tukar cermin mata means, tukar ler power sekali. Itupun lepas 2 tahun kot...

Cantik cermin mata baru nih, pink kaler lagik....

Tapi after 2 weeks pakai, rasa gatal2 plak kat muka yg kena tangkai cermin mata tuh.

Tangan pun gatal asyik garu2. Sudahnya jadi hitam. Letak minyak gamat tetiap malam pun tak jugak baiknya. Aterrrr... camner nak baik. Dah tetiap ari guna cermin mata tuh. Bila nak ok jer, pakai balik.

Ikutkan hati, malas nak tukar, sbb baru lagik. Tapi dah tak tahan ler asyik ler tergaru-garu gatal. Sib baik leh cover ngan tudung sket...

Entah bilalah nak gi kedai nak beli yg baru. Tapi, rasanya kalau carik yg lebih kurang sama besar jer bingkainya, boleh kot... Tak yah ler buat cermin baru. Transfer jer ke bingkai yg baru. Masalahnya nak carik yg sama besar tu yg take time.... Hurrrmmmm....






No comments: