20110328

++ Gegar Blogger Baru ++



Cara nak join .. mudah jer ...



1) Sila masuk ke blog BEN ASHAARI ini dan cari mana mana gambar yang ada ... Amik gambar tu ( diberi kebenaran ) ..



2) tajuk : GEGAR BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ini ..



3) Kemudian , bagitau kenapa korang pilih gambar tu .. dan pastikan ada link ke entri itu .. ok ? kenapa, ek? korang kalau baca tajuknya pun, mesti korang cecepat klik nyer lah.... 'Penyanyi Terkenal Ditangkap Berbogel Bersama Kekasih Gelapnya!'. Haa... nak tau sape, klik jerlah...



4) Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger .. sbb saya nak menulis ttg saat2 manis saya bersama keluarga dan teman2. Siap ada gambor lagik.... Pastu leh join segmen antara blogger, tambah kenalan lagik.... 1Malaysia....



5) Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari.. All In One & Citarasa Rinduan


TU jer laa.. mudah kan ? Paste entri korang kat sini haa...



Tutup : Hurm... kalau malam , rasa cam internet haprak je kat umah aku tu.. tapi kalau takat siang je , malam tak merasa lak kan ? sian lak.. ok ok... tutup , MALAM NI ... kul 12 malam ..ok ?








27 comments:

Sharinginfoz said...

Bagus gak kan berblogging dah brkongsi pengalaman dengan orang lain

ArMie said...

alhamdulillah. walaupun bertemu di alam maya, ttp rasa cam dekat jer..

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

NiSha said...

Nisha Sing ah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com/

MiSzy DiaN said...

salam singgh cni..
jalan2 nak cari blogger baru :)

Zue Cancer said...

singgah disini...rajin2 berblogging ye.. :)

http://onlymezue.blogspot.com

MyMye MyMya said...

singgah sini

nurul nadia nasir said...

salam,singgah dari blog BA!keep it up yeah.

c-tea said...

hai..singgah dari segmen encik ben..salam terjah...jom merapatkan ukhuah..

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

Z-ni said...

Hi.. gegar from mrben page. salam kenal..

mynameismy said...

singgah n folo sini!^_^

meh dtg rumah...
http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

iekah said...

salam terjah ur blog from BA..
hepy blogging =)

follow u..
kalo free terjah la sini

http://iekahridzuan.blogspot.com

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

lenloy said...

Salam kenal, dari blog encik ben

mas saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan!

sama2lah kita bersatu wahai blogger2 baru!

nick_riena said...

singgah bace dari segmen abg ben..
sudi2 la singgah ke blog saya...

http://teratakchinta.blogspot.com

kejora said...

salam kenal..
terjah dr blog abg ben..
jemput dtg belog saye..

Fuuyooh said...

salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog Hj ben..

p@kcikLie / mamadiana said...

singgah sini...@mamadian blogger baru jugak..kenal2 di sini n follow.

fizah said...

saya pown join segmen AB 2.follow dicini yee..

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

P/S : CoMeL GaMBaR Tu... HeHe!~

Rahmad said...

salam..kenalan..
bwat semua blogger dri segment abg ben..

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

sha said...

oo, nak abadikan saat indah..

Cikin said...

hai :)
cikin singgah sini dari blog BA .

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap awak sudi jadi kawan sy...