20110306

++ Melur Jelita Dot Com ++

Hehehe.... mari kita terjah ini blog.

Masa akk tengah BW, errr.... actually dah 2-3 ari lepas, tapi pastuh kebizian, terlupa lah plak. Pagi ni BW lagik, ternampak lagik. Kena buat cecepat, pasnih nak gi umah pengantin plak.

Alkisahnya, Cik Melur Jelita nak mempromote dan mereview blog korang.

Yg interested, meh sini tengok T&C nya.... cewah....

1. Banner Melurjelita.com.

Letak di side bar blog anda.



2. Tajuknya MELUR JELITA DATANG…JENG JENG JENG!

3. Kalau dah buat atau nak sertai segmen ini…tinggalkan komen dan link anda di entry ini ya.

Tinggalkan di sini ya. jangan di entry lain atau di shoutbox…saya geget nanti..hehehe

4. terbuka kepada semua bloggers, Jelitawans atau Mr Jelitawans

5. Wajib letak link Melurjelita.com di bloglist anda. Saya juga akan letak link blog anda di bloglist saya.

6. Tarikh tutup 15 mac 2011







4 comments:

Melur Jelita said...

Salam Armie Jelita,

Terimakasih kerana sudi join segmen ini. Nanti akak mai review ya. Tunggu ur turn. Semoga hubungan ini dapat berterusan.

Citarasa Rinduan said...

singgah sini petang2..

wah!!!!!!!! kita nantikan kedatangan jelitawati melur yer....

Ibnushukran said...

salam.. datang sini ziarah dari segmen MELUR JELITA DATANG.. :)

~nsar~ said...

salam ziarah jelitawanssss....