20110306

++ Takde Suara, MC ++

Akk actually adalah MC since last Thu.

Sumernya adalah kerana akk takdak suara.

Ari rabu actually dah takde suara. Tapi gi keja jugak coz tak demam. But unfortunately, kena gak jwb phone calls. Suh org lain jwb, still diaorang nak cakap gak dgn PIC. huhuhu.... kenalah jawab. To the end, mintak balik awal nak gi klinik sbb dah tak tahan dah. Suara kejap ada, kejap takde, cam biskut sudah...

So, off to klinik. Oleh kerana takde demam, doktor bagi ubat cairkan kahak jer.

Tapi malam tu akk adalah demam dan sedikit batuk. Next morning, kena gi klinik lagik...

Hurrrmmmm.... doktor bilang tekak sudah merah cam nak bengkak. So, dia bagi mc dua hari suh akk dok dendiam kat umah.

Akk guna bahasa isyarat jer kat umah klau takde apa2 yg penting utk diberitahu....

Hari ni baru ada suara balik. Itupun still serak2 lagik...

Dah seronok dok umah, sok kena keja. Kena double my energy coz SOA tak siap lagik!!!! Sure bos bising....






No comments: